FOR INDUSTRI

Reparasjoner, service og faste serviceavtaler

Trenger du hjelp med reparasjon av industriporten din eller lastesystemene dine? Kanskje det er på tide med en service? Ring oss på 69 30 95 00. Våre dyktige montører er klare for å hjelpe deg uavhengig av om det er vi som har levert porten eller lasterampen din.

Serviceavtale

Jevnlig tilsyn er viktig for at porten din og lastesystemet ditt skal fungere optimalt år etter år. For å unngå unødvendig stopp og slitasje både anbefaler og tilbyr vi alle våre kunder en serviceavtale. Med en årlig serviceavtale hos oss vil du ha et produkt som fungerer som det skal i årevis.

Vil du ha en serviceavtale?
Ring oss på 69 30 95 00, så får du et tilbud!

FOR PRIVATE

Service og vedlikehold

Med svært lang erfaring fra bransjen har vi opparbeidet oss betydelig kunnskap som kommer deg som kunde til gode. Vi har profesjonelle fagpersoner i vår montørstab som raskt og effektivt hjelper deg ved behov.

Når bør du ha service på garasjeporten din?

Vær oppmerksom på følgende tegn, og ikke nøl med å kontakt oss dersom du er usikker.

  • Porten er tung å løfte opp manuelt
  • Det kommer lyder og bråk når du åpner garasjeporten
  • Vaierne har begynt å flise seg opp
  • Porten stopper og går ikke helt opp eller ned

Serviceavtaler

Går man lenge uten å vedlikeholde et hvilket som helst portsystem, vil det redusere levetiden betraktelig. Jevnlig tilsyn er viktig for at porten din skal fungere optimalt i årevis. Ved å inngå en serviceavtale med oss, sørger vi for at garasjeporten din fungerer optimalt hele tiden, samtidig som du vil få en portservicegaranti. Dette innebærer at vi kommer ut til deg for vedlikehold og reparasjoner.

Ta kontakt med oss for tilbud på en serviceavtale for privatkunder i hele Østfold og Søndre Akershus.

Vi hjelper deg uavhengig av merke på porten.
Ring oss på 69 30 95 00 dersom du trenger hjelp!